Koristimo kolačiće kako bismo vam posjet stranici učinili ugodnijim. Više informacija

Wolfoil Corporation

Pomoć

Trebate li pomoć pri korištenju ove web stranice ili u pronalaženju potrebnih informacija? Posvećeni smo stvaranju web stranice koja je jednostavna za korištenje – pročitajte naš vodič u nastavku.

Za najbolje iskustvo

Ova web stranica optimalno se prikazuje u preglednicima iE7+/Firefox 10+ / Safari 5,1+ /Chrome. Rezoluciju zaslona postavite na minimalno 1024 x 768 piksela.

Kako se snaći na ovoj stranici

Ako ne možete vidjeti cijelu stranicu, koristite klizač s desne strane zaslona za pomicanje prema gore i dolje. Na početnu se stranicu uvijek možete vratiti putem logotipa tvrtke Wolf Oil Corporation. Za povratak na prethodnu stranicu odaberite gumb "Back" (Natrag) na alatnoj traci preglednika.

Ako odaberete "Karta web stranice" u podnožju bilo koje stranice, putem karte možete izravno prijeći na bilo koji dio web stranice.

Upotreba adresne trake

Na vrhu svih stranica (osim početne stranice) nalazi se adresna traka kao što je: “Početna stranica > Proizvodi > XXXXX”. Pokazuje gdje se trenutno nalazite na stranici i omogućuje pristup nadređenoj stranici.

Posjetite naše ostale web stranice


Istražite extranet

Ako ste partner ili kupac, možete se prijaviti na extranet odabirom poveznice u gornjem desnom kutu zaslona. Jednostavno unesite svoje podatke i izradite lozinku, a zatim možete pristupiti marketinškim materijalima i svim vrstama informacija o našim proizvodima i industriji.

Tražite nešto određeno

Pri svakom pretraživanju ove web stranice (gornji desni kut), vidjet ćete rezultate naše cjelokupne prisutnosti na Internetu – na temelju riječi ili pojma pretraživanja. Ako ne možete pronaći ono što tražite, kontaktirajte naš odjel putem e-admin-at-wolfoil.com.

Kontaktirajte nas

Ovdje smo kako bismo vam pomogli. Obratite nam se na jedan od sljedećih načina:

Pišite nam